1 Läs mer >>
Karlskoga levererar verkligen!! Full pott på trygghetsplanet. Full pott på mataffärsplanet (bor ca 300 m från gigantiska ICA Maxi). Full pott på röda-sammets-gardins-planet. Och...
 
..även full pott på dansplanet! :D
 
Både på onsdagar och söndagar finns det nämligen dans att tillgå i denna lilla del av landet. Onsdagarna bjuder på en skön blandning av foxx, wcs och kizomba till en något mer modern musik och söndagarna erbjuder träningskväll à la foxx och bugg i en stor lokal med bra golv och spegel på hela ena långsidan.
 
 
 
Fritt fram för träning helt enkelt, så himla kul!

(En liten film från en onsdag för ett par veckor sen när Mr.Möörk hade med sig filmkameran)
 
Sen jag flyttade hit har onsdagarna definitivt blivit mina favoritdagar! 
Tack Karlskoga för allt du ger mig :)
 
"Dancing is silent poetry"
 
 

Silent poetry

1 Läs mer >>
Efter att ha startat min helg i lycka tillsammans med min andra hälft vaknade jag idag upp till en grå och smått regning söndag.. Men, trotts rusk ute och en något påträngande saknad är det ändå med sol i sinne som jag har jag startat denna söndag tillsammans med tända ljus, rökelse och virkning...
 
 
Söndagslyx på hög nivå!

Och så har jag har även lyckats få upp denna tavla som fullkomligt fångat mig med kreativitetes magi de senaste veckorna :)
 
 
Min känsla säger att detta kommer bli en bra söndag. En hallon- och blåbärspaj plockades nyss ut ur ugnen och när som helst plingar det på dörren för idag vankas nämligen finbesök av mina kära föräldrar :)
 


"Walk only on the path of the heart"

Oh yes, I do! :')
 

Regn ute, sol i sinne

0 Läs mer >>
I afton improviserade jag ihop en så gudagod middag!
 
Och så här såg den ut :)
 
 
Med inspiration från Indien skapade jag alltså denna, en vegansk currydoftande gryta gjord på kokosmjölk, svamp, röd stark pesto (Pesto Arrabbiata från ICA), kikärtor och jordnötssmör. Grymt gott, speciellt på en salladsbädd tillsammans med jasminris!
 
 

Kryddigt och vackert

1 Läs mer >>
Intenet har nu äntligen vaknat ur sin dvala igen!
Men trotts en liten frustration på Telenor och deras något virriga kundsupport och telefonköer till förbannelse är det tre fantastiska veckor som flugit förbi.
 
Under dessa veckor har jag har blivit Karlskoga-bo, eldat rökelsen för fulla muggar, njutit av att hösten färgat världen i fantastiska färger och befunnit mig i ett fantastiskt kreativt kaos som en lördag fyllde hela min lilla boning.
 
 
Jag har även tillverkat och levererat ett armband, skrivit brev till mormor....
 
 
..roat mig med att ta lustiga foton på mig själv när det varit tekniska problem på jobbet.
 
 
Jag har dansat..
 
 
..dansat, dansat, dansat :D
 
Jag har varit i Gävle och bott som en kung, haft fullständigt supertrötta (men glada!!) fötter och efter två magiska kvällar på Oktobermaran fyllt hela min danssjäl till bredden med harmoni.
 
 
 Och sist men inte minst..
Karlskoga, du levererar! Minst sagt. Du ger mig trygghet, röda sammetsgardiner, dans två gånger i veckan, en fantastisk lägenhet, sjöutsikt och massa tid för kreativitet. Jag trodde aldrig jag skulle säga det men, Karlskoga är fantastiskt! Allt blir som det ska bli. ..och ja, jag är mer övertygad än någonsin :')
 
 Kärlek.
 
 

I found myself in won...