1 Läs mer >>

 
..har guld i mund.
 
 

Morgonstund..

0 Läs mer >>
Något senare än Mr.Krasse och hans familj. Men, ack så välkommen nu!

 
Hej min lilla chiliplanta, välkommen till världen!
 

Chilipeppar

0 Läs mer >>
Efter regn kommer solken. Som man brukar säga. Och ja, denna vecka stämmer det talesättet till punkt och pricka! Kyliga vindar och gråa dagar har bytts mot strålande sol och varma brisar, och monsterpass på jobbet har bytts mot 5-timmarsdagar och sovmorgon till långt in på eftermiddagen (om man nu skulle vilja det).
Så himla skönt!
 
Både dagen igår och dagen idag har spenderats till stor del ute på balkongen lekande med min nya kollektion som sakta men säkert börjar ta form.
Kreativiteten flödar och humöret är på topp! Hihi :)
 

Solsken och fågelkvit...

0 Läs mer >>
Igår visade Svt2 ett program om Emil Jensen, en fantastisk människa!
Missade du det? Eller inte redan har sett det på svtplay? Var bara lugn. Det går i repris i eftermiddag kl 16.00 och på tisdag kväll kl 23.35 i Svt2 och finns även tillgängligt på svtplay till den 18 maj.
 
(Se hela programmet på svtplay --> HÄR)
 
58 minuter ren och skär fantastiskitet.
 
Mm, fler ord än så behövs inte.
 
 

58 minuter ren och sk...

0 Läs mer >>
Efter att spenderat nästan 45 jobbtimmar i kundservice denna vecka plus ett krokimodellspass idag måste jag medge att det är en ganska sliten liten jag som sitter här med en stor kopp kaffe och pustar ut.
Men från och med nu fram till måndag eftermiddag är jag äntligen helt leeeeedig!
Så himla skönt.
 
 
Efter jobbet igår firade jag och min kära sambo den nalkande ledigheten på det bästa av penionärsvis, nämligen med att spela alfapet! Och med en övertrött hjärna blev det fyllt av hysteriska skrattanfall. Till exempel när jag hindrades lägga ett dunderord och istället komponerade ihop "lödderbal".
Ja, precis. Lödderbal. Ett annat ord för skumparty :P

Lödderbal

1 Läs mer >>
Imorse när jag, fortfarande en smula trött i nattmössan, tog mig en runda förbi mina små odlingar påväg till kaffebryggaren upptäckte jag till min stora förvåning att familjen Krasse bestämt sig för att kika upp. Woooooaaa! Det var ju bara (!!) ett par dagar sedan jag la de små yttepyttefröna i jorden!? Uppe redan!? Med ens föll sömnpulvret av och hakan ramlade ner till golvet.
 
Helt galet.
Helt fantastiskt!
 
 
Och när jag sen kom hem från jobbet hade ytterligare några familjemedlemmar anslutit sig ↑.
 
Det växer sannerligen så det knakar! :)
 
 
 
 

Det växer så det knak...

1 Läs mer >>
 
 
..without darkness.
 
•·•
 

Stars can't shine....

0 Läs mer >>
Idag har jag låtsats att jag har gröna fingrar och planterat chili, krasse och gyllenbär! Och även mamma aloe vera fick sig en ny boning :)
 
 
Och ikväll väntar ett pass kundaliniyoga.
 
 
Doing what you like is freedom. Liking what you do is happiness.
 

Plantera mera!

1 Läs mer >>


:)
 
 

Ibland är det svårt m...

1 Läs mer >>
Idag är det fredag. Men i min värld känns det som tisdag. Min arbetsvecka började i onsdags nämligen så det har gjort att alla dagarna blivit helt förvirrade för mig. Tisdagen kändes som söndag, onsdag som måndag och igår hade det lika gärna kunnat vara en trött måndag igen. Helt snurrigt! Ungefär lika snurrigt som det måste varit då denna ↓ skylt skapades :P

(För fler fantastiska skyltar, klicka in HÄR)

Men, som sagt, idag är det fredag som är dagen som är, och min fredag har spenderats mestadels på jobbet. Jag jobbar just nu monsterpass på 9,5 h så mycket av min tid de senaste dagarna har spenderat på telefon med kunder i öronen (inte bokstavligt talat alltså) och problem som ska lösas. Men även om jag tycker om det jag arbetar med blir man ganska körd i huvudet efter pass som dessa. Att ha öronen på helspänn tar på krafterna.. Men imorgon gör jag i alla fall sista dagen för denna vecka, och inte heller ett fullt lika långt pass (10.30-17.20), för att sedan få mig en ledig söndag tillsammans med min älskade <3
 
 

Hur som helst

1 Läs mer >>
För en tid sedan drabbades en av mina favorittröjor för stekpanne-döden. Ja, ni vet, man står och steker mumsiga tofubitar på hög värme för att få dem sådär knapriga och härliga. Kokosoljan bubblar och sprakar och så plötsligt... "POFF!" En tofuskiva hoppar till. Och sprätter självklart iväg en kaskad av små kokosoljadroppar rakt mot en. Små små prickar som syns sådär irriterande lite landar i mag-regionen, små små men som är omöjliga att få bort i tvätten.
 
Precis det var det som hände mig.
 
Men, nu är tröjis back on track igen i uppdaterad version! ↓
 
(Foto: Sonny Porth)

 
Fläckarna döljs nu av detta färgsprakande tryck målat med textilfärg från Panduro.
 
Kinna - Stekpanne-döden 1-0.
Ha! :))
 
 
 

Tröjis back on track!

0 Läs mer >>
 
Ja, alltså jävlar vilken kväll det blev i Brunnsparken igår!! Fylld av grymma danser och kära återseenden. Mm-mm!
 
Och ikväll blir det mer! Sannex i Skultuna står på dans-menyn :D
 

Vilken kväll!