Hjärnkapacitet: Error

Fem dagars utbildning är nu avklarad. Huvudet är proppfyllt av interna ord, flaxande förkortningar och info om bredband, TV och telefoni. En tuff vecka har det varit, tuff men väldigt rolig och lärorik! Men än är det ändå inte riktigt helg, inte riktigt på riktigt. Nej för än återstår några timmars arbete innan det är helg på riktigt. Imorgon far jag nämligen till Örebro konstskola för att stå krokimodell.
 
Men redan i afton har jag smygstartat helgen en smula, släppt all press och bara haft en mysig kväll tillsammans med virkningen, en superbra dokumentär om Laleh (ligger ute på Svtplay just nu, se den HÄR!) och hallonpaj med fantastikt god hemmagjord banan och mandelmasseglass! Mm-mm-mm!! :D
 
(Bananglass: Mixa frysta bananbitar (gärna väl mogen banan) till en kletig gegga. Och ja, så var glassen färdig! Nyttigt, enkelt och SUPERGOTT! Jag hottade även till glassen med lite av mandelmassan som blev över sedan semelbaket här om veckan, helt klart fem av fem träslever för den kombon!)
 
Kvällen har nu avslutats med otaliga koppar te tillsammans med färdigställandet av min senaste beställning ↑ som imorgon ska gå iväg med posten till Linköping. Hoppas Hemköps-personalen ska bli nöjda med sina nya tassvärmare :)
 
Natti-natt.
Katt-i-hatt.
Hej!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Elin:

skriven

Åh! Aj lav you <3 !!

Svar: And aj lav juuuuu! <3 Tycker vi borde försöka oss på en dejt snart!!
Kinna

Kommentera här: