1 Läs mer >>
Ja äntligen ramlade helgen in till slut, efter en fullkomligt proppfull vecka. Jösses ja. Och avslutade gjorde jag med en riktigt mastodontdag dessutom, med jobb från 8.00-23.00. Insane.
Haha, ja det var minst sagt en trött Kinna återförenades med sin älskade Inga framåt midnatt i fredags..
 
Ja redan på bussen från Karlskoga för att snart därefter kliva på arbetspass numeró två såg jag såhär ↑ fantastiskt pigg ut :P
 
Men trotts en enorm trötthet har jag haft en jättefin helg tillsammans med min pälskling. En helg innehållandes strövtåg i hembyggden, nötter, Örebro Pride, svamppaj, vin, vattenpipa, långa samtal, krälande på golvet, leriga fötter och enorma diskberg :P
 
 
 
 
Imorse for hon, efter några om och men med missat tåg och sträva busschaufförer med bred värmländska, för nya äventyr i Prag. Hmm ja, det känns minst sagt i hjärtat att tvingas ifrån varandra så snart igen...
 
Men, vad hindrar mig att fara en sväng till Prag och hälsa på tänker jag!? :D
 
 
 
Life is an adventure
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen helg!

1 Läs mer >>
Efter bara två dagar efter lanseringen hade beställningarna haglat in och den första leveransen av de gröna singelbanden har nu lämnat nu min lya för att få vara med i dansens virvlar! Ytterligare några beställningar har redan inkommit så imorgon lägger jag nya paket fyllda med kärlek på posten :)
 
Virknålen går varm, och det är så himla roligt!
 
 
Tusen tack för era beställningar, all uppskattning och grym feedback!
 
Det värmer i virksjälen! 
 
 

Singelbanden dansa...

2 Läs mer >>
Troligtvis mitt framför ögonen förstås!
 
Men visst vore det bra om andra på något sätt visste om att du var singel utan att behöva fråga?
Vi vill på ett tydligt sätt visa att: "Hey, jag är singel! Här är det fritt fram att flörta på hur mycket du vill!"
 
 
Jag har tillsammans med fantastiske Stefan Granath tagit fram dessa gröna sköna armband för att visa just detta! De är virkade av bomullsgarn, med 100% kärlek i varje maska och de finns i 4 olika storlekar.
 
Och såhär ↓ ser de ut!
 
(varje armband har en unik knapp så hur just ditt armband kommer se ut blir en överraskning :))
 
Är du singel och dansat och sugen på ett armband?
Beställ direkt HÄR!
 

För mer info?
Gör ett besök på vår hemsida SINGELBANDET
 
Vill du hjälpa till?
Sprid budskapet om singelbandet vidare, så att fler förstår att ett grönt band betyder att man är redo att träffa den rätta.
 
Är du dansat och singel men ej medlem i facebook-gruppen?
Gör som 1218 andra singlar och bli medlem HÄR du också vettja! :D
 
 


.MADE WITH LOVE by Virkiskinna.
 
 

Var gömmer sig all...

0 Läs mer >>
Låter livet fånga mig, hålla om mig. Är, och njuter.
 
 
Och när jag kom hem från jobbet idag hittade jag ett litet paket innehållandes denna ↑ fantastiska fotlänk i brevlådan!
 
"The Feather Collection was established in 2014. I started the project as a fundraising for people experiencing eating disorders.
It is a piece of handmade bohemian inspired bracelets in different materials and colors. All the simple but unique bracelets is decorated with a feather that symbolizes freedom and future. A future free from eating disorders and where every person are free to be themselves." - Camilla
 
Beställ ett snyggt armband eller en schysst fotlänk ur The Feather Collection DU med!
 
 
 
Tillit. Kärlek. Harmoni.
 
 

Är, och njuter.

0 Läs mer >>
Att få vakna efter en god natts sömn, titta på klockan och påminna sig själv om att det intr finns någonting förutom den egna viljan som bestämmer när det är dags att gå upp...
Det är fantastiskt! 
 
 
Att sen gå upp när andan faller på och göra sig en kopp kaffe med skummad mjölk och käka frukost tiĺlsammans med hästen och senaste numret av Camino..
Det gör det hela bara ännu bättre! 
 
Dagen har sen fortsatt i det lugna kreativa tecknet. Ännu en beställning har blivit klar för leverans..
 
 
 ..och ett nytt spännande projekt har verkligen börjat ta sin sanna form idag! Kul kul kul! :D Mer om vad som är i görningen härnäst kommer inom kort!
 
 
Logic will take you from A to B, imagination will take you everywhere

Söndagslyx!

1 Läs mer >>
Den 14 september är det val.

..och Sveriges radio har gjort ett bra och roligt partiquiz som bara tar en liten stund att genomföra, och självklart var jag tvungen att göra det!

(Illustrationer av: Hugo Rennéus och Liv Widell)
 
 
Enligt Sveriges radio är jag en kulturelitisk hipsterhippie-fantasi-fisk i en regnbågsfärgad värld!
..och ja, det stämmer nog ganska bra :)
 
Klicka in →HÄR och gör SR's partiquiz du med!!
 
 
 
Be the change you want to se in the world.

En kulturelitisk h...

1 Läs mer >>
Idag är det lördag. Och medan tvättstugan tvättat och torkat mina kläder har jag kikat klart på denna enormt fascinerande dokumentär, verkligen sevärd hela vägen igenom! Wow.
 
Jag har länge tänkt att det vore helt otroligt om människans var konstruerade så att det vi ser/uppfattar är det enda som finns på riktigt. För mig är det en galen tanke. Vad är vi för slags allvetande härskare då? Att vi är den enda excisterande energi i universums oändlighet. Vad är sannolikheten för det, egentligen? Alla har vi olika verkligheter såklart, och olika förmågor. Vad som är verklighet för dig behöver inte vara samma verklighet som för mig.
 
 
 
"Jonas Elrod was leading an ordinary life until he woke up one day to a totally new reality. The documentary follows this fascinating story of an average guy who inexplicably developed the ability to access other dimensions."
 
 
 
Under filmen gång har även dessa två små godingar idag blivit helt klara för avfärd! :)

 
.Made with love.
 
 
 
Missing someone is your heart's way of reminding you that you love them.


Lördagssysslor

1 Läs mer >>
Ja nu jäklar plockas det vuxenpoäng för fulla muggar! :P
 
Med en zucchini-paj i ugnen, ett nytt och fräscht förstahandskontrakt på en etta i Karlskoga och lite drygt en rökfri månad bakom mig sitter jag nu här och har precis anmält mig till blodgivar-registret!
 
Att bli blodgivare är något jag tänkt länge på och velat, men något jag vägt på tok för lite för att få bli. Men nu har jag till och med 7 kilos marginal (och har haft det ett tag) så nu återstår det bara att se om jag har något i ådrorna som är av värde också.
 
Imorgon är det onsdag.
Hej!
 
 
 
 

Vuxenpoäng

0 Läs mer >>
Hans är en virkad liten filur fylld av kärlek. Han kom till världen för lite drygt ett år sedan då min kära vän Elin skulle bege sig ut på det sex månader långa cykeläventyret Unicyclingforlove. Ett äventyr som bestod av två galningar, en vanlig cykel, en enhjuling, 50 kg packning, två stora hjärtan och ja.. lille Hans :)
 
Mer om resan finns att läsa HÄR!
 
Efter 700 mil på cykel genom Europa, några rymningsförsök och ett mindre äventyr i Linköping återvände Hans igår kväll hem till mig för att hälsa på. Och ja, det var ett kärt återseende :')
 
 
Tanken med Hans är nu att han ska få uppleva mer av världen och sprida lycka och kärlek omkring sig.
 
 

En bild från Hans senaste äventyr i Linköping :)
"Hans the rabbit places carefully crafted flowers with secrets inside!"
- Stefan Granath
 
 
Men endast en natt var Hans hemma hos mamma....
 
 
Redan tidigt imorse var han ivrig att få inta sitt uppsamlingsställe och invänta Elin för vidare avfärd norröver, närmare bestämt till Piteå :)
 
 
Nyfiken på Hans fortsatta äventyr?
Kilcka in (HÄR) och gilla Hans på facebook vettja så får du uppdaterad info om alla äventyr!! Kanske är det just DIG han ska få följa med nästa gång?
 
 
 
Be the change you want yo see in the world
<3
 

Hans - the rabbit

0 Läs mer >>
Fredagskväll, och den undersköna Kygo-remixen som gått varm denna sommar strömmar ut och fyller hela min lägenhet, hela mitt sinne och får det att bubbla, hoppa och spraka. Ljuslyktorna kastar skuggor på väggarna och min själ är i harmoni.
 
 
 
Tre arbetsveckor är nu till enda och jag kan i afton lägga 25 rökfria dagar bakom mig, ännu ett kliv bort från anorexins helvetiska värld. En tid som där och då var tuff, i fem år kämpade jag i den och i fem år har jag nu kämpat mot den. Idag är det trotts allt en tid jag är otroligt tacksam för. Det är en tid som fått mig att inse vikten av att leva livet fullt ut och gjort mig till den jag är idag.
 
På vägen hem från jobbet idag hittade jag via Frisk&Fris facebook-sida Camillas fantastiska initiativ - The Feather Collection
 

"The Feather Collection was established in 2014. I started the project as a fundraising for people experiencing eating disorders. The idea to create jewelries and at the same time support people with eating disorders and negative body image became reality in the beginnig of the summer. The aim is to bring awareness about diseases such as bulimia anorexia and ortorexia. Purchasing the feather bracelet helps raise founds for Frisk & Fri, a Swedish organization working for a society without eating disorders."


Jag ska definitivt köpa mig ett armband, gör det DU också!
 
 
 
Alice: This is impossible.
The Mad Hatter: Only if you believe it is.
 
 

The Feather Collec...

0 Läs mer >>
Att det brinner för fulla muggar i Västmanland kan nog inte ha gått någon förbi. Men trotts detta faktum var vi en hel hög galningar som for mot Skultuna (bara ett par mil från lågorna) igår för att dansa till Casanovas.
 
Och ja, det var minst sagt en något rökigare plats än vanligt vi anlände till...
 
Och luktade gjorde det också. Men, ingen skulle bli lycklig av att jag inte dansade tänkte jag (och röken är inte farlig) så jag förlorade mig i dansens magi trotts den något stickiga luften.


(Foto: Dunkens Dansbilder)
 
Och jävlar, vilken kväll det blev!!
 
Så enormt tacksam för allting som är i min värld just nu. Dansen, jobbet, kollegorna, vännerna, pastasalladen, virknålen, frukoststunden på bussen, världen, allt vi inte kan se, äventyren som väntar, kärleken, kvällar inmyst i min onepiece...
 
:)
 
 

Brandrök, pastasal...

0 Läs mer >>
Idag lyssnar jag på Gavin DeGraw, förundras jag över krogens bisarra klimat, käkar pannkakor och drunknar i pappersillustratören Malin Koorts underbara kreationer...
 
 
Även virkningen får vara med på ett hörn...
 
 
..och senare blir det storhandling inför veckan som väntar.
 
 
Förvirring har bytts mot längtan, rastlöshet mot ro :')
 
 

En söndag i augusti