0 Läs mer >>
Efter att otaliga gånger kommit fram till jobbet med sjöblöta strumpor på grund av att alla mina skor (alla utom vinterskorna deluxe och sommarksorna à la ballerina) nämligen har ett såntdär otroligt charmigt hål i sulan som pumpar in vatten om det är det minsta blött på marken, har jag idag äntligen fått tummen ur och beställt mig ett par nya vårskor! Efter mycket om och men blev det dessa ↓, ett par ganska neutrala sneakers som det slogs till på.
 
 
 
Mm, det tror jag blir helt jättebra det!
 
Nöjd och glad, badar jag i ett hav av choklad :D
 
 
 

Nya vårskor

1 Läs mer >>
Dagens tips är definitivt denna raka ärliga intervju från Nyhetsmorgon fredag!
 
Se den, alla!
 


Att kämpa med en ätstörning är ett helvete. Att kämpa mot en ätstörning är ett helvete.
 
Att komma ut på den friska sidan är svårt. Men det är också helt fantastiskt!
Alla ni som kämpar och stöttar är grymma och jag lovar att det är värt varenda sekund.
 
Tack för all hjälp jag har fått och fortfarande får. Och tack till mig själv för att jag vågade säga nej till sjukdomen.
 
 
 
 

Stor tumme upp!

0 Läs mer >>
Swiiiiiisch sa det och så är det fredag igen, en mycket lärorik och nervös vecka senare. Jösses (!), vilken vecka! Sista utbildningsveckan på Bredbandsbolaget har precis som de andra veckorna rusat förbi och från och med måndag är det nu kundsamtal som gäller hela dagarna långa!
 
Nervöst? Ehhe.. JA!
 
Roligt? JAA!

 
Flera bitar till kunskapspusslet har hittat sin plats, certifieringar har genomförts, samtalsträning med riktiga kunder (och nervöst skakiga händer) likaså och kaffe i massor har druckits. Ett dygn med sällskap av feber och ont i halsen har förflutit, ett fantastiskt yogapass har avnjutits, enorma diskberg har inte hunnit diskas, rökelsefyllda kvällar har mysts in och klädpaniken på morgonen har flödat.
 
Men nu är det en stilla helg som väntar.
Så himla skönt! :)
 
 
 

Sista utbildningsv...

0 Läs mer >>
 • ↓ Sovmorgon, mumsig frukost och nyhetsmorgon.
 • Kvalitetstid tillsammans med mig själv och en yogatidning på Espresso house.
 • Att jag äntligen dansat igen! Hade varit utan dans i lite drygt en månad men igår, ja då var det äntligen dags att entra dansgolvet igen då Expanders och Jannez bjöd upp till dans i Brunnsparken. Jävlar va det dansades, och jösses va roligt det var! :D

 • ↓ Min söndag som varit fylld av kreativitet.
Shampooflaskor och duschcreamer som leker runt fritt i duschen? Nope, no more hos oss! Idag har jag nämligen sytt en smidig duschförvaring av vaxduk! :)
 
Mm-mm, va nöjd och glad jag är.
Har en svag träningsverk i benen och sjukt gott te i koppen.
Fantastiskt!
 
 

Helgens höjdpunkter

1 Läs mer >>
Ännu en vecka har rusat på i en rasande fart! Det känns som att tempot på både dagarna och utbildningen eskalerar vecka för vecka och hjärncellerna har fullt upp med att springa runt med lilla håven där uppe för att försöka fånga in och stoppa ner all ny information i rätt fack. Just nu är det mycket info som förvirrat flaxar runt..
Tur det är helg så de små hjärnisarna får tid att komma ifatt :P
 
På jobbet har vi denna vecka haft tema faktura. Faktureringen i sig består egentligen av ganska enkla moment och regler men tillsammans (och kombinerat med allting annat vi lärt oss de tre senaste veckorna!) måste jag medge att det ändå känns en smula rörigt. Regler hit och dit, datum hit och dit...
 
Och med skakiga tassar och hörsel på spets har vi även fått ta vårat första samtal denna vecka. Huha, av nervöst det var! Men det gick bra, trotts darrande fingrar som fumlade över tangenterna, kunde jag lösa kundens (egentligen ganska enkla, men just där och då krångliga :P) problem.
 
Men nu tar jag helg och låter hjärnisarna där uppe få sortera ifred.
 
 
 
 
Jag är redo, det är he-elg!! Här är ja-aag! Det är he-elg, jag är redo!
 
 
 
 
 

Jag är redo, det ä...

1 Läs mer >>
 
Kiss me beneath the milky twilight

Lead me out on the moonlit floor

Lift your open hand
 
Strike up the band and make the fireflies dance
 
Silver moon's sparkling
 

Make the fireflies...

0 Läs mer >>
Äntligen har Mrs.Vera's barn fått egna hem!
 
Igår bestämde vi oss nämligen för att det var dags att ta tag i att plantera om aloe veran som växt och förökat sig så det fullkomligt knakat i krukan. Självklart var Mrs.Aloe's livvakt Mr.Silvermustasch med och övervakade så flytten genomfördes enligt konstens alla regler.
 
 Och efter en stunds petande och gaggande med jord och rötter hade de små aloe-barnen fått egna ställen att bo på :)
 
När flytten väl var genomförd lagade vi en guda-god middag bestående av rostade rotsaker, kokosstekta marinerade tofu-bitar, sallad och guacamole och kröp upp i soffan framför Harry Potter och halvblodsprinsen. Till efterrätt blev det sen en till Harry Potter-film, kaffe och blåbärspaj med jättemycket vaniljsås!
Mumsigt, mysigt och alldeles alldeles... ..underbart :)
 
 

Mrs.Vera

0 Läs mer >>
Ja, jösses vad denna vecka har sprungit fram med långa kliv! Redan helg, igen! :D
 
Veckan som varit har bestått av:
 • Tid tillsammans med min fantastiska sambo som har haft ledighetsvecka.
 • Utbildning om leverans på jobbet.
 • Underbart skön yoga.
 Om. Inspiring #quotes and #affirmations by Calm Down Now, an empowering mobile app for overcoming anxiety. For iOS: http://cal.ms/1mtzooS For Android: http://cal.ms/NaXUeo
 
 • En filmkväll till Big Hero 6.

(så himla söt film, fem av fem ostbågar!)
 
 • Halkiga promenader till jobbet.
 • Marknadsföring av Singelbandet.
(Hemsidan hittar du HÄR)
 
 • Hysteriska fnissanfall.
 • En lyckosam fredag, trotts att det var fredagen den 13:e.
 
 
Och idag är det lördag. Ja, lördag och alla hjärtans dag till och med!
Framåt kvällningen nalkas finmiddag, filmmys och blåbärspaj tillsammans med mannen i mitt liv :')
 
 "Breath it all in, love it all out"
 
 
 
 

Veckan springer me...

0 Läs mer >>
Igår jobbade jag min 6:e dag i rad, men inte på Bredbandsbolaget denna gång utan som krokimodell på Örebro konstskola. Jätteskönt att byta miljö och uppgift för en stund! Krokimodell är nog det bästa jobb jag någonsin haft. Lugn, skönt och väldigt meditativt.
 
Displaying IMG_20150207_092355.jpg
Pigg som en mört! Eller nja, kanske inte riktigt.... :P

Men idag, denna söndag, är det äntligen en ledig dag! Så himla skönt med en lite paus innan en ny utbildningsvecka med samtalsteknik, systemutbildning och samlyssning börjar.
 
Displaying IMG_20150208_131801.jpg
Och efter att ha vaknat till tillsammans med en kopp kaffe och nyhetsmorgon har jag storstädat hela lägenheten, njutit av en lång och skön dusch och sugit åt mig av solen fantastiska strålar på balkongen. Fåglarna kvittrade och snön smälte, nästan så man får lite vårfeeling :)
 
Imorgon är det måndag och utbildning står på schemat.
Och sen när jag kommer hem får jag äntligen ligga i min älskades armar igen, efter en hel vecka på olika orter.
 
:')
 
Kiss me under the light of a thousand stars.
 
 
 

Hälg-i-älg!

1 Läs mer >>
Fem dagars utbildning är nu avklarad. Huvudet är proppfyllt av interna ord, flaxande förkortningar och info om bredband, TV och telefoni. En tuff vecka har det varit, tuff men väldigt rolig och lärorik! Men än är det ändå inte riktigt helg, inte riktigt på riktigt. Nej för än återstår några timmars arbete innan det är helg på riktigt. Imorgon far jag nämligen till Örebro konstskola för att stå krokimodell.
 
Men redan i afton har jag smygstartat helgen en smula, släppt all press och bara haft en mysig kväll tillsammans med virkningen, en superbra dokumentär om Laleh (ligger ute på Svtplay just nu, se den HÄR!) och hallonpaj med fantastikt god hemmagjord banan och mandelmasseglass! Mm-mm-mm!! :D
 
(Bananglass: Mixa frysta bananbitar (gärna väl mogen banan) till en kletig gegga. Och ja, så var glassen färdig! Nyttigt, enkelt och SUPERGOTT! Jag hottade även till glassen med lite av mandelmassan som blev över sedan semelbaket här om veckan, helt klart fem av fem träslever för den kombon!)
 
Kvällen har nu avslutats med otaliga koppar te tillsammans med färdigställandet av min senaste beställning ↑ som imorgon ska gå iväg med posten till Linköping. Hoppas Hemköps-personalen ska bli nöjda med sina nya tassvärmare :)
 
Natti-natt.
Katt-i-hatt.
Hej!
 
 
 
 

Hjärnkapacitet: Error

0 Läs mer >>
Efter en lång och intesiv utbildningsdag fylld av information om hur alla världens bredbandsanslutningar fungerar, frågeformulär och samlyssning har jag nu fyllt hela min afton med yogans magiska energi.
 
Jag minns mitt första möte med yogan.
För ungefär fem år sedan var första gången jag stod på yogamattan. I ett rum fyllt av ljus och fängslande energi. Det var under mitt första år på animationslinjen, när jag precis börjat kliva på stigen bort från anorexin. Bort från det som varit jag under flera års tid.
 
Instruktören var lugn men samtidigt sprudlande, fylld av livsenergi och acceptans. Medveten och mjuk.
När passet var slut var det med en omtumlande men samtidigt glad och lugn känsla som jag förde samman mina händer framför hjärtat och bugade i namaste. Tackade mig själv, min kropp, gruppen och universum. Det var som att jag äntligen hittet en plats att andas på, en plats där ätstörningen inte fick följa med in. Hen blev kvar utanför, som att hen var rädd för mattan.
 
Den friheten var magisk.
 

Nu flera år senare är jag så otroligt tacksam för att jag greppade tag i nyfikenheten. Tacksam för att jag träffade Lin. Tacksam för all den kunskap jag fått om mig själv.
 
Tacksam för att jag är jag, och att min kropp är mitt tempel.
 
 
 

Den friheten var m...

0 Läs mer >>
Första dagen på nya arbetsplatsen är avklarad. Avtal till höger och vänster har skrivits. Brandutbildningen har fräschats till. Information från Unionen har florerat. Nya själar har mötts.

Första dagen har varit en mycket trevlig sådan. Ganska mycket i största allmänhet faktiskt. Mycket av allt.
 
Men mycket nyfikenhet ligger än kvar och väntar :)

 
Imorgon fortsätter jag vandra på min nya stig.
 
 

Avtal och nya själar