0 Läs mer >>
"If nothing ever changed, there'd be no butterflies."

Livet är ett äventyr!

1 Läs mer >>
Oj oj oj, vilken vecka det varit! Fylld av nya intryck, massa ny kunskap och en högsommarvärme som bokstavligt talat får en att smälta. Jag har träffat ett helt gäng nya spännande människor och utforskat mitt nya arbetsplats hos Transcom i Karlskoga. Jag har lärt mig hur man gör abonnemangsformsbyten och hur man söker upp specifika Tele2-kunder. Jag har svettats om natten och åkt buss i 36 gradig värme...
 
(Haha ja, sådär snygg är man efter ca 40 minuter i en 36-gradig buss efter 8 timmars utbildning :P)
 
Jag har även lokaleriserat rädslor, funnit trygghet, kläckt nya idéer, haft ett 3 h långt telefonsamtal, käkat chips och druckit enorma mängder vatten.
 
 
 
KRÄFTAN
"Nu händer det massor för dig. I samma veva som Jupiter gör sig färdig att lämna ditt tecken träder både Merkurius och Venus in. Du fortsätter alltså att vara i en underbar fas när bara bra saker kan hända. Affirmera positiva tankar och ställ in dig på att du härifrån och en månad framåt kommer att vara ditt allra vackraste jag och att kommunikationen flödar lätt och friskt. Glöm inte att tacka universum och att vara uppmärksam även på de minsta tecken på framgång. Jupiters nya position i Lejonet, kommer beröra din privatekonomi på ett väldigt positivt sätt vilket kan vara goda nyheter om du tillhör en av alla de kräftor som förlorat ett jobb eller upplevt ekonomiska svårigheter. Jupiters position är väldigt användbar i enterpenörssatsningar – så om du funderar på att bli din egen så har du en bra tid härifrån och ett år framöver."
 
Mitt horoskop spår en fantastisk tid att vänta.
Och även så säger magkänslan :)
 
Ikväll bär det av mot Glanshammar för en kväll med min älskade Elin och imorgon avslutar jag veckan med ett äventyr tillsammans med en av de bästa i Borensberg! :D
 
 
 
Buga inte för någon och sjung så gott du kan.
Och om någon vill ge dig nåt fint för det,
sov med det i famnen.
 

Veckan som gått

0 Läs mer >>
 
Alltså, VARFÖR käkar jag inte pannkakor oftare!? Det är ju helt galet gott!! 
 
 
Idag har jag startat dagen i ett soligt Örebro med nygräddade pannkakor och en stor kopp kaffe!
Och tankar kunde inte undgå att fara direkt till min lilla farmor. Varje onsdag var det pannkaksonsdag hos henne när jag var liten. Tunna, fantastika pannkakor med hemmagjord hallonsylt.
 
:')
 
 
 
 

Pannkakor till frukos...

1 Läs mer >>
Vid tre-tiden igår tog jag mig an den stora gröna zucchinin. Och ungefär en timme senare hade hen förvandlats till en egenskapad rätt; zucchini- och svampgratäng med vitlök och valnötter.
Grymt gott! Och jag har nu massor av den dessutom :D
 
 
Den gröna sköna zucchinin fyllde tillsammans med svamp, lök, egengjord tomatsås, valnötter och mozarella en hel långpanna! Så, nu står ett helt gäng matlådor i kylen redo för veckan som väntar! 
 
Tusen tack för maten Elin <3
 
 
 
 
 
 

Den stora zucchinin, ...

1 Läs mer >>
Runt kl 22.30 i tisdags stormade Elin in i min lya med ett berg av sallad, en gigantisk zucchini och rabarber i mängder, och allt har hon självklart odlat själv. Hon skulle nämligen på onsdag eftermiddag fara på fem dagars tystnadsretreat och kunde inte själv ta hand om alla smaskigheter från landet.
 
Så där stod jag, helt överöst och glad av alla grönsaker :)
 
Rabarberna (hmm, säger man så i plural?) blev redan i onsdags till smaskiga små rabarberpajer. Salladen fick sällskapa med alla möjligt andra goda grönsaker och utgöra flera av veckans måltider. Men så har vi denna.....
 
 
Stor och grön.
 
Ska den bli till en falsk ostkaka, chokladiga zucchinibrownie's, en vegetarisk lasagne eller kanske krämig zucchinipasta?
 
 
Hmm.. Tål att tänkas på.
Fortsättning följer.... :)
 
Hej!
 
 

Vad ska jag göra med ...

0 Läs mer >>
Idag har jag spenderat eftermiddagen med lite administrativt Virkiskinna-arbete tillsammans med en kopp kaffe, smulig rabarberpaj och havreglass i stora lass, mums! :D
 
 
Även en virkbeställning har idag slutförts...
 
 
Och flera kreationer fått flytta in i min lilla webbutik! Bland annat ett helt gäng plånböcker à la återbruk..
 
 
..och två par torgvantar!
 
 
Ta dig ett kik vettja!
 
 
Trevlig helg från Virkisland!
 
<3

Rabarberpaj, beställn...

0 Läs mer >>
Bara tanken på att blogga här gjort mig alldeles matt de senaste dagarna. Noll energi, noll inspiration och noll lust till något egentligen. Men nu äntligen har vindarna vänt! :')
 
Senaste månaderna har varit lite av ett helvete. Nästan sådär så man blir lite full i skratt för att det är så absurt. Ingen panik, ingen panik - ALLT på en gång! Ibland när folk frågar hur det står till svarar jag bara "bra", ger det simpla svaret för att jag inte orkar förklara. Ibland råkar jag svara "sådär" eller "okej" och genast kommer följdfrågan "är det nåt som hänt?"
Ehhe, JA!? Är det nåt som INTE hänt? 
 
Tänkt dig allt som möjligtvis skulle kunna krascha.
..och så kraschar du det.
Sen tänker du dig det absolut värsta som kan hända.
..och så händer det.
Ungefär så. 
 
Men, när det värsta som kan hända faktiskt händer finns det inte längre någonting att vara rädd för. Det finns ingenting mer som kan slå mig i ansiktet. 
 
Och igår vände vindarna och ett nytt kapitel i mitt liv öppnade sig!
Tillit och acceptans. Allt blir som det ska bli.
 
Hihi! :D
 
 

The wind of change

1 Läs mer >>
(OBS! Varning för mumsiga bilder :P)
 
I söndags fick jag för mig att följande dag cykla ut till min älskade Elin i Glanshammar. Och, tänkt och gjort, så bar det iväg. Vad jag inte hade med i beräkningen var att världen skulle bjuda på ett hejdundrandes högtryck med stark sol och höga temperaturer. Men, skam den som ger sig tänkte jag trampade på när svetten rann som bäst längs ryggraden... Och jag är otroligt nöjd att jag trampade på för väl framma blev jag bjuden på ett gott, spännande och efterlängtat dygn i Elins lilla bo :)

Vegetarisk lasagne på en bädd av ekologisk närproducerad (landet ligger ca 20 meter ifrån tallriken :P) persiljesallad. Mums!
 
Och till efterrätt käkade vi de godaste jordgubbarna någonsin!
 
 
Natten tillbringade vi i gäststugan och efter en god grön frukost var det sedan dags att återigen bli kompis med cykeln och trampa hemåt.
 
 
Lika varma mil denna gång men med en betydligt ömmare bakdel :P Haha! Men, hem kom jag till slut :) 
 
 
Livet är ett äventyr.
Ge dig hän och njut!
 
 
 

Jag och röda faran

0 Läs mer >>
 
And sometimes,
when you fall,
you fly.
 
 
 
 

Allt blir som det ska...

0 Läs mer >>
Öland, Lundegårds camping, vecka 27.... Det finns ingen som är som du. 
 
 
 (Foto: Per Noremalm)
 
Skratt, barfotadans, bus, gudagod rabarberpaj, sol, kramar, vänner, åska, Dust It, filtar, tårar, Gregg, kolasås, miniKent, gästboken, diskberg, massage, sömnbrist, maskeraddans, likör 43 och mjölk, dimma, harmoni, kärlek.
 

Gregg har badat som aldrig förr... ;)
 
 
Det är som att vara i en fantasi.
 
<3
 
I ett enda litet ögonblick
Så kan jag glömma bort hur tiden gick
När jag sitter här mitt i det vackra känner jag att det är mitt
 
Stanna tiden, stanna tiden innan den tar slut
 

Ingen som du